Where to eat | Miyabi, Roma.


Ett par tvärgator bortanför metrostationen Ottaviano finns den asiatiska restaurangen Miyabi. På menyn finns allt från sushi till nudelrätter och dumplings, vilket är bra ifall ni är ett sällskap med icke-sushi-gillare. Jag har nu varit där två gånger och kan bestämt kontatera att jag kommit därifrån mätt och belåten båda gångerna - utan att bli runinerad. Har även insett att: personalen är lika otrevlig som maten är god.

För €10 får du lov att sitta ner och beställa hur mycket du vill från deras meny. Likt en buffé med förrätter, huvudrätter och efterrätter, men att du istället för att plocka färdig mat från ett bord - får in maten nygjord efter hand. Dock finns ett krav: att du äter upp det du beställer. En bra regel anser jag, då jag tycker mig se många personer som ständigt lämnar en massa mat då de tagit till sig för mycket på bufféer.

Helt klart värt ett besök om du befinner dig i Rom och, som jag, ibland behöver en paus från pasta och pizza. Och du: beställ in deras dumplings! Du kommer inte ångra dig.

Likes

Comments