This is not a fashion blog, but... | Guldknappen 2016.


Det här är ingen modeblogg. Men, med det sagt kunde jag inte låta bli att vilja dela med mig av detta ögonblick ovan. Jag spenderade min helg i vår huvudstad och gick i samma veva även på Guldknappen. Att få strutta runt i Grand Hôtels magiska lokaler & att vara med under denna tillställning fick mig att känna mig bortskämd - eventet är definitivt något jag kommer minnas länge.

När vi var uppklädda och fixade, bestämde mitt sällskap och jag oss för att gå runt hörnet utanför vårt hotell och ta lite bilder. Vi slog två flugor i en smäll när vi sprang ut då vi både fick ett par bilder på varandra att minnas helgen med, samt att jag fick leka runt med mitt nya kameraobjektiv. Mer info om objektivet kommer snart, men som hint kan jag nämna att jag verkligen inte ogillar det

Något jag är obekväm med, är just att stå framför en kamera. Vissa kan posera ståtligt likt svanar och så finns det de av oss som känner oss lika smidiga som knubbsälar när det kommer till posering och där 99% av bilderna blir... meh. Trots allt jag känner mig mer hemma bakom kameran är det samtidigt kul att ha några bilder förevigade med sig själv framför kameran också.

Det där med snygga bilder på storstadsgator är svårare än jag trodde! Det hela varvades mellan att försöka hets-fota innan det dök upp människor på gatan igen, att tänka på att hitta en gata som var både fin och hade bra ljus. All cred till alla modebloggare där ute som löser detta briljant nästan dagligen och får det att se så enkelt och glammigt ut.

_

So, this is not a fashion blog, but I felt like sharing this today. I attended a fashion & design gala in the Swedish capital this weekend & my friend and I took the opportunity to kill two birds with one stone when grabbing the camera to head outside. Firstly, we wanted pictures for memory's sake and secondly, I wanted to play around some with my new camera lens in the beautiful city of Stockholm. More on this lens soon! Hint: I love it.

I quickly found out that taking outfit pictures on city streets is not easy when trying to combine beautiful spots, good lighting and finding a street with not too many by-passers. It is quite the challenge! Kudos to all fashion bloggers out there, who make this process look so easy and effortless when posting pictures on their blogs.

Likes

Comments

Christine's Stories ,
Du var verkligen vacker. En naturlig skönhet 😊
Hur kom det sig att du gick på galan? Vet ju inte ens vad du jobbar med vanligtvis?
finest.se/christinestories
fridasfriday
fridasfriday,
Tack snälla! Ja, något så glammigt som att jag gick i jobbsammanhang var det tyvärr inte 😉 Utan jag vann faktiskt biljetter via Emma Wiklunds hudvårdsmärke Emma S och fick ta med mig sällskap! Jag är precis färdig kommunikatör och har det senaste jobbat / praktiserat med just kommunikation och PR.
nouw.com/fridasfriday
Christine's Stories,
Åh men kul ändå! Vinster är alltid välkommet 😊
finest.se/christinestories
Fouad
Fouad,
the best Swedish girls who have black hair , like you , I seen that when I visited Sweden .☺
nouw.com/fouad