Beach babe hair in a bottle.

- spritz spritz


Nu när sommaren faktiskt är på g på riktigt *peppar, peppar* tänkte jag tipsa om en ny favorit hos mig. Jag använder hårspray ibland, men försöker annars att (förutom denna produkten) lägga i så lite produkter i mitt barr som möjligt. Men, ett tag har jag hållt ögonen öppna för en lättare produkt som kan ge mig lite mer "textur" i mitt vilda hår - utan att vara för tung.

Letar du efter en okomplicerad produkt som ger håret textur och får det att se sådär perfekt somrigt ut på fem röda - tycker jag du ska kika närmre på Ocean Mist från SachaJuan. Det är en saltvattenspray som ger ett beach:igt intryck utan att få ditt hår att se ovårdat ut. Produkten har en oväntad men uppskattad doft och ger ditt hår en svag hint av herrparfym. Du hittar produkten för 165 kr på Kicks.

SachaJuan är ett märke som kanske fortfarande är okänt för många, men jag har gillat och köpt deras produkter ett bra tag. Deras Scalp Shampoo var räddaren i nöden då min hårbotten var torrare än Sahara. Märket är svenskt och grundades i Stockholm 2004 av frisörerna Sacha Mitic och Juan Rosenlind. Jag tycker att det är extra kul att gynna mindre, skandinaviska märken. Att ett flertal skandinaviska skönhets- och klädmärken det senaste vuxit så det knakat och tagit sig ut på den internationella marknaden, för att kämpa mot de stora jättarna, är lika inspirerande som kul!

// Beach babe hair in a bottle that leaves you with that perfectly messy look that doesn't look sloppy or undone. It gives your hair a slight hint of men's cologne - an unexpected scent for a product like this, but it sure does work!


Likes

Comments