Afternoon treat.


En Nespressomaskin blev min när jag flyttade hemifrån för ett par år sedan. Det finns många olika åsikter och tankar kring dessa maskiner. Både angående om kaffet är "värt det" samt diskussion kring den miljömässiga aspekten med aluminiumkapslarna. För de som inte vet, så återvinner du kapslarna genom att slänga dem i metall vid din återvinningssortering. Lika enkelt som att du pantar burkar, helt enkelt.

I vilket fall, jag gillar verkligen min lilla maskin och den var speciellt bra för mig som bodde ensam och därmed oftast gjorde kaffe för en person. Jag dricker inte espresso varje dag från min maskin, men det är en riktig treat sådär på eftermiddagen då energin börjar sjunka, även perfekt om jag vill ha något litet och inte är sugen på en hel mugg med kaffe. Förra gången inne i Nespressobutiken kom ett rör med deras nya limited edition-kaffe i form av "Mexico" med. Smakar aningen nötigt, vilket känns fräscht och exotiskt, haha. Dessutom ett rör med kapslar med en hint av vanilj i. Också en stor hit!


This afternoon I had the Nespresso capsule flavoured with a hint of vanilla, nom nom

// When I moved out a few years ago, I bought myself a Nespresso machine. One of the very first models, the easy peasy one. Perfect for a household of one. I don't use it every day, but I see an espresso as a perfect afternoon treat, for when I'm craving coffee yet don't feel like a huge cup. The Nespresso machines are definitely worth the splurge if you're a coffee person like myself!

Likes

Comments

Frida
,
Fina bilder 😊
fridasfriday
fridasfriday,
Tack Frida! 😉
nouw.com/fridasfriday