A pot of radiance.


Hur många vet att Topshop gör smink? Många klädmärken har de senaste åren kommit ut med egna sminkprodukter, vilka jag brukar hålla mig borta ifrån, av olika skäl. Dock har jag vid olika tillfällen köpt nagellack och läppglans från H&M och varit okej nöjd - med tanke på priset. 

Topshop har sedan länge haft smink och deras smink är bra. Synd är dock att sminkutbudet i butiken i Göteborg är nästintill obefintligt. Jag gillar särskilt deras nagellack och denna kräm-highlightern i liten glasburk. Den perfekta lilla produkten som ger lite sommar till ditt ansikte. Nu syftar jag inte på en bronzig, solbrun färg - utan en fräsch och somrig glow, som även funkar finfint nu på våren. 

Det är så personligt det där, om du gillar glow-effekt i ansiktet eller ej. Jag, som har torr hy, tar det som en komplimang när någon säger att jag har lyster i hyn. Min kompis (och roomie i Rom), med en mer oljig hy, tar det däremot som en förolämpning och tycker att hon ser glansig ut när hennes hy har lyster. Tro mig, jag har gjort misstaget att ge henne komplimanger för hennes fina lyster och strax därefter se den plötsliga paniken i hennes ögon, samtidigt som hon frenetiskt rotar i väskan efter puderdosan, haha.  


 

Topshop Glow in Polished

I find that Topshop do great makeup - and their products are underrated, for sure. This little pot of glow is one of my favorite ways to add a bit of life and "summer" to my skin - without using bronzer.

Likes

Comments